sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

(w)rrrom!

 Saatiin nämä heijastinsuojat, koko S, palkinnoksi Alavuden kisoista. Eivät ihan laaduikkaimmasta päästä, nyt ovat olleet pari viikkoa jalassa ja tarroissa olevat Horzen kirjaimet ovat lähestulkoon irti, toisen puolen suojissa lukee Ho ja loput kirjaimet ovat tipahtaneet. Ovat vain niin hyvän kokoiset jalkaan, että sen takia käytössä!


 Finn-tackin polvisuojat. Ilman näitä EN lähde Pompolla lenkille. Ovat olleet todella hyvät käytössä! Koko S on sopiva, yksi lisäreikä tehtiin, jotta saadaan tarpeeksi kireälle. Lisäksi Racing Tackin etusuojat, koko 1. Jos olisivat puoli senttiä lyhyemmät, olisivat ihan optimimittaiset. Poni ei välttämättä edes tarvisi näitä, mutta suojataan nyt etujalatkin..



Monilenkkiohjat. Nämä on ihan parhaat! Funnyponytexiltä tilattu ja taisin 30e näistä maksaa, pituudeltaan hevosten S tai M, en muista.. Annikahan tekee juuri sen mittaiset mitä tarvitsee ja aluksi meillä oli liian pitkät ohjat, mutta saatiin vaihdettua lyhyempiin :)

 Koneen muistikortinlukija ei edelleenkään toimi, mutta löysin sopivan piuhan, jolla sain kameran suoraan koneeseen kiinni. Isä löysi vielä jostakin erillisen muistikortinlukijan, joten kuvaproblemos ainakin väliaikaisesti ratkaistu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti