maanantai 15. huhtikuuta 2013

113 | Just training or not

Möllö kuukauden takaa
Jaahas, jäi meiltä Porin spurttailut välistä. Ravit on siirretty sunnuntaille lauantain sijasta lätkän sm-liigafinaalin takia ja mulla oli sunnuntaina pakollista menoa, eli meidän kauden aloitus siirtyy hamaan tulevaisuuteen. Toukokuussa ei ollut yhtäkään fiksua sarjaa meille, eli ehkä kesäkuussa sitten... Ärsyttää, poni on tuntunut hyvältä käteen ja näyttänytkin paremmalta kuin aikoihin!

Tulin vajaa viikko sitten Saksasta ja tottakai ponikin sai tuliaisia. Käytiin Loesdaulla, 2500 m² kokoinen myymälä täynnä heppakamaa oli aika taivas. Poni sai neljän euron keltaisen riimun ja uudet kuljetussuojat. Vielä ei ole mitään kokeiltu päälle, mutta veikkaisin että kulkkarit ovat ponin mielestä vähintään järkyttävät, ovat paljon jäykemmät kuin entiset, jotka nekin olivat ponin mielestä jännittävät.

Sen kummempaa ei meidän elämään kuulu, poni lomaili koko reissun. Vuokraaja kävi kerran sillä köpsöttelemässä ja ponilla oli kuulemma ollut valtavat hauskaa, ihme juttu. Ponilla on aina hauskaa.. Sen mä haluan nähdä kun poni ei lähde korvat hörössä lenkille!

3 kommenttia:

  1. Kiva tää sun blogi! :) pakko kysyä että minkälainen vuokraaja rommilla käy? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) Mua pari vuotta nuorempi tyttönen käy ponia liikuttelemassa ja tulevat tosi hyvin toimeen keskenään, vaikka kaikenlaisia konnuuksia poni keksiikin :D

      Poista
    2. Kuulostaa hauskalta :D

      Poista