sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

156 | Kevätreeniä

Nilpan treenit kulkee hyvin, poni on oma reipas itsensä ja nauttii juoksemisesta. Treenitiet on oikein hyvässä kunnossa ja ollaankin hyödynnetty pehmoisia paikkoja ja ajettu normaalia pidempää lenkkiä. Ollaan huristeltu paikoissa missä ei ole hetkeen käyty ja poni on intopiukeana korvat hörössä porhaltanut menemään. Pari reippaampaa pätkää per lenkki ollaan otettu, enemmän tai vähemmän lujaa. Ihan hyvin tuntuu poni kipittävän eteenpäin ja jos poni on huhtikuun lopussa vielä pihassa niin aikomus on lähteä 28.4 kotirata Seinäjokea kiertämään.
Petyin sarjoja etsiessä huonoon tarjontaan, huhtikuussa oli ainoastaan tuo Seinäjoen sarja ja mahtoiko toukokuussa olla yhtäkään. 200km alkaa olla raja, sen kauemmas en yhtä starttia varten viitsisi lähteä. Ringin sisään sopii Seinäjoki, Teivo, Pori, Killeri, Vaasa, Kaustinen ja Ylivieska. Kesäisin pikkuradoillakin on raveja, mutta aika vähän b-ponisarjoja tarjoavat. Koskakohan viimeksi Ylivieska, Vaasa tai Kaustinen olisi ajanut b-ponilähtöä? Toisaalta, eipä tuolla Keski-Pohjanmaalla ihan hirvittävästi isompia kilpureita edes ole.

Iltaruuaksi poni saa nykyään kauraa, Racingin Selectediä, Marstallin Forcea, mustakuminaa ja suolaa. Ihmeen hyvin mustakuminakin maistuu, se nimittäin näyttää (ja maistuu) ihan pikkukiviltä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti