tiistai 15. marraskuuta 2011

Ostokset

Pääsin tänään jo aikaisin koulusta, joten oli aikaa polkea toiselle puolelle kaupunkia ostelemaan Rommille lisää tavaraa.
 Pharmacaren Blue Only-linimentti. Tällä hetkellä käytetään samaisen firman B.S.Doublen loppua. Sekin on ollut ihan hyvää ainetta, mutta halusin jotakin kaksitehoista. Blue Lotionin olen itse ottanut omaan käyttööni, on sitä joskus käytetty oikein ponillekin.. Ostin juuri Onlyn sen takia, että sen haju on parempi kuin Lotionissa, eikä tämä ollut mitään mahdottoman kallistakaan (6,90e). Tiedän, että tässä on neljän päivän varoaika, mutta ei sitten käytetä tätä ennen startteja :)



Racingin Himalaja-suolakivi. Tämä olisi tarkoitus laittaa Likit-telineeseen ja kattoon kiinni. Vilmalla oli joskus samanlainen viritelmä ja hyvin toimi. Pomsulla ei ole tällä hetkellä suolakiveä, vaan saa irtosuolaa. Mieluiten silti pitäisin sillä sekä kiveä että irtosuolaa, ei kai siitä haittaakaan ole?

Tänään on ollut koko päivän lämpötila pakkasen puolella, joka meinaa sitä, että tallilla on takuuvarmasti tiet umpijäässä eikä ajaen pääse kuin kävelyä. Jes. Taitaapi olla vuorossa kenttätyöskentelyä.
Toivottavasti lumikin tulis kohta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti