keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Täällä ollaan!

Superpitkä päivitystauko takana, pahoittelut!
Tänään vaihtui lukiossa jakso, eli viimeisen viikon oon vain lukenut kokeisiin, jotka ei kyllä siltikään menneet kovin hyvin...
Rom siirtyi viime viikon keskiviikkona epäviralliselta lomaltaan treeniin. Kahden viikon jälkeen lyötiin kärryt perään ja lähdettiin lenkille. Pistin kitaraudalla ja leukalenkillä varustetun sekinkin päähän, joten poni ravasi paremmin kuin aikoihin. Vähän tahtoo olla ravi hukassa, tiet on sen verran kovia että Pompon jalat ei tahdo pysyä ponin alla yhtään. Välillä ravi on sellaistakin sotkua, että heikompaa hirvittää. Ihme, ettei poni ole vielä saanut sen kummempia lyömäjälkiä jalkoihinsa.
Pitäisi todella ostaa oikeat takasuojat, sen verran aktiivista tuo jalkoihin lyöminen on. Nyt on HIHS: istä asti käytetty HKM:n takahivutussuojia, eivätkä olleet mikään turha ostos, sen verran on lyöntijälkiä tullut.
Pom sai vihdoin myös oman satulan! 15" musta nahkasatula löysi ponista uuden omistajan. Leveydeltään N, joten luultavasti on normaalileveä, koska ei ollut mikään järjettömän kapea Rommin selkään. Merkistä ei hajuakaan, ilmeisesti joku Ruotsista tullut. Vielä kun löytyisi joku kiva ratsastaja kouluttamaan ponia eteenpäin :)
Lopuksi vielä kuvat HIHS-ostoksista, vihdoin! Kuvaamatta jäi Horzen Easy-Up-riimu.

Kultainen piiska, 10e

HKM takajalan hivutussuojat, 5e

Horze Show-fleece, 10e

Eskadron 300g toppaloimi, 60e

Eskadron riimu, 10e. Oli liian pieni, joten MYYNNISSÄ!
Tälläistä tällä kertaa! Jos joku tietää innokasta ratsastajaa, niin pistä vaikka kommenttia :)

4 kommenttia:

  1. Onko toi riimu minkä kokoinen? Jos pony-2 niin voisin ehkä ostaa pois, ota yhteyttä worryrock@hotmail.fi.
    (Saatan muuten olla väärässä, mutta eikös satuloissa N meinaa yleensä kapeaa (narrow)?)

    VastaaPoista
  2. On kokoa P1 :/
    Satuloissa menee käsittääkseni koot M-W-XW (XXW) (en nyt ole kyllä ihan varma..) Kunhan on sopiva niin ei kai sillä mitään väliä ole mitä siinä satulassa kokona lukee :)

    VastaaPoista
  3. Eipä niin! Itseasias en oo ihan varma että oliko meillä P-2 vai P-1 kokosia noi Eskadronin riimut... Saatko otettuu mulle sähköpostiin jotain mittoja siitä? Lähinnä turvanympärys, poskihihnat ja niskahihna?

    VastaaPoista
  4. Hm, tarkistin ja meillä on P-2 kokoinen riimu pienimmissä rei'issä, mutta Eskadronin taulukoissa P-1 olisi kyllä pienempi, eli otatko yhteyttä! :-)

    VastaaPoista