sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kesä tulee!

Poni on ollut superkevyellä viimeiset pari viikkoa. Treenitiet ovat kivikovia ja/tai kivisiä, ravia ei pääse oikeastaan missään. Senpä takia pitäisi varmaan pistää poni koppiin ja käydä katsomassa miltä ravirata näyttää..

Päivitystauko johtuu sekä omasta kiireestä (=laiskuudesta) että omasta olkapäästäni. Se vihoittelee taas vaihteeksi, viikon päästä magneettikuvaan ja katsotaan mikä tilanne.
Vetoajat parin viikon takaa
Näissä vedoissa oli kitarautasekki ja putsit edessä, poni oli ihan hyvä. Tästä parin päivän päästä ajoin ilman sekkiä ja putseja kaksi vetoa, ensimmäisen kilometriaika 2.21 ja toisen 2.37. Ehkä siitä tulee vielä raviponi?
Sitten tulikin kovat tiet eikä olla ajettu ravia enää näiden vetojen jälkeen
Hepat muutti viikko sitten laitumeen ja näkyy myös ponin mahassa :D Rom ei ole VIELÄ hinkannut, sitä päivää odotellessa. Ponillahan tosiaan on kesäihottuma, viime kesänä puhjennut. Ponilla on ihottumaloimi aina pihalla, pitäisi kylläkin uusi ostaa kun tämä yksilö on niin monesta kohtaa hajalla. Cannibal Stop on myrkkynä, Tri-Teckiä pitäisi kokeilla, kunhan vain sitä jostakin saisi. Ostin, tai siis tilasin Vixeniltä Carr&Day&Martinin Killitch-rasvaa ja sitä on nyt jo parin viikon ajan laitettu. Toivottavasti aine toimisi, tuossa lähitallilla on ainakin satavuotias (syntynyt -76!!) suomenhevostamma, jolla on kesäihottuma, ja tämä aine toimii niin hyvin, ettei sitä edes tarvitse loimittaa!

Kesän menoista ei vielä mitään tietoa, ainakin kesäkuun kaksi sarjaa, Pori 17.6 ja Härmä 19.6 jää välistä. Lähden kesäkuun ekalla viikolla vanhaksi riparille, ja kun tulen, on Provinssirock, jonne on pakko päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti