lauantai 30. maaliskuuta 2013

110 | Pääsiäispupu lenkillä

Kolmisen viikkoa on aikaa ennen Porin suunniteltua starttia. Hiljalleen ollaan alettu jo testailemaan varusteita ja aika hyvä setti on tainnut jo löytyä! Vähän muutellaan sekin kireyttä ja varmaankin laput lisätään päähän. Poni on tuntunut käteen vaihtelevasti hyvältä ja huonolta, riippuen tuulen suunnasta ja auringonsäteiden tulokulmasta.


Ruokaakin lisättiin kun poni tuntui väsähtävän lenkillä ja oli muutenkin liian flegmaattinen omasta mielestäni. Nyt se saa yhteensä puoli litraa progua päivässä plus suolaa ja d-vit&ca-lisää, joka haisee muuten ihan Erikeepperiltä. Rom on syönyt tuota Supreme Horse Caren d-vit&ca-lisää nyt noin puoli purkkia ja yhä edelleen poni on hieman nirso sitä syömään, mutta menee se nykyään paremmin alas kuin silloin kun aloitettiin sitä syöttämään. En oikein tiedä, pitäisikö siitä olla jotakin näkyvää vaikutusta, mutta syötän sitä sen takia, että poni on ympäri vuoden loimitettuna eikä näin ollen saa auringonvaloa oikeastaan yhtään ja sitä kautta d-vitamiinia ei muodostu tarpeeksi. Kalsium kai vain auttaa vitskun imeytymisessä.


Keskiviikkona lähden vihdoin kohti Saksaa hyvän ystäväni luokse, poni luultavimmin möhköilee vain tarhassa, sillä se tiputti MOLEMMAT etukenkänsä keskiviikkona. Taidan soitella kengittäjälle vasta reissun jälkeen, josko silloin saisi laittaa jo kesäkengät ympäri. Pitää nyt pohtia tätä asiaa ja katsella mitä tuolta taivaalta satelee.

2 kommenttia:

  1. Huomasin, että Rommilla on tuo kaksoisturparemmi, niin tuli vaan mieleen, että onko se sallittu raveissa? Voisi olla aika hyvä minun suunaukoja-ponille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On sallittu :) Meillä on käytössä ihan ratsuturparemmi ja siihen on pujotettu metallirinkula johon saadaan tuo alamartsa kiinni :)

      Poista