lauantai 23. maaliskuuta 2013

109 | Kuulumisia

Alan tykästyä tuohon tekstiotsikkoon, katsotaan saanko ikinä aikaiseksi vaihtaa sitä mihinkään muuhun. Jossain vaiheessa väkersin jo kuvaotsikkoa, mutta se ei näyttänyt kovinkaan hyvältä.

Nyt on lukio sitten ohi. Melkein, vielä pitää kaksi portfoliota koota loppuun saakka. Huhhuh, aika tuskaa, mutta toisaalta aivan valtavan antoisaa aikaa. Monta ihanaa ystävää tarttui mukaan ja toivottavasti myös jotain tietoja on päähän jäänyt, sitä en tiedä että milloin tarvitsen niitä tietoja. Muutamat alustavat pisteet on jo kirjoituksista saatu, äikän alustaviin olen hyvinkin tyytyväinen. Vielä en ole hakua tehnyt, mutta HAMK:iin pitäisi paperit pistää menemään, sit musta tulis vähä niinku insinööri!


Pompom sai kärkipainot etukavioihinsa ja kovasti ihmetteli ensimmäisellä lenkillä, että mikä tää juttu oikein on. Painot ruuvailin pois lenkin jälkeen ja vapaalla poni saa olla pelkkien aluslevyjen kanssa. Toivottavasti nämä pistävät ponin vähän vauhtia ettei koko kautta nysvätä 2.30-rajan tuntumassa. Painojen kanssa tai ilman aloitellaan kautta Porissa 20.4, poni lähtee 100m pakilta mutta luultavasti sopii tälle paremmin kuin paalulta lähteminen. Se jää nähtäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti