maanantai 7. lokakuuta 2013

130 | Syyskuuluilua

Onpa vaikeaa aloittaa taas kirjoittaminen, pitkän tauon jälkeen. En tiedä mihin se aika on taas kadonnut, sinne mustaan aikasyöppöaukkoon varmaankin. Mukamas ollut niin paljon kaikkea olematonta tekemistä, ettei ole kerennyt edes koneella istua.


[1.] KORVALÄPÄT käyttöön!! [2.] Kello jotain kaks yöllä mut meikäpoika painaa niska limas duunia [3.] Möllö

Nilpa siirtyi ympärivuorokautisesta laiduntamisesta kokopäivätarhaukseen muutama viikko sitten, toukokuun alussahan se on laitumelle laitettu, eli kyllä sitä onnea hyvän aikaa kestikin. Ruokaan lisättiin valkosipuli samalla kun se alkoi öitä sisällä viettää. Nappulatkin vaihdettiin Racingin Selectediin ja se tuntuu ponille hyvin sopivan, virtaa tahtoo olla välillä vähän liikaakin. Ehkä se johtuusiitä, että öisin poni saa oikeasti levättyä eikä vain pössötä päivät pitkät.


[1.] Möllö nro 2. [2.] Pirun pimiää matkalla tallilta kotiin [3.] Sinivalkonen ruusuke :-)

Kenkiä ei ole koko kesänä jalassa ollut, itse olen kavioita viilaillut ja ne onkin ihan hyvässä kunnossa. Hokkikengät poni saa sitten allensa kun on sen aika, en ajatellut sille laittaa kesäpyöriä alle enää tälle vuodelle. Etusien melomiset kuluttaa kavioita epätasaisesti, joten viilailut tulee välillä todelliseen tarpeeseen.
Kohta on litra Killitchiä poniin tänä vuonna kulunut, ja tukka onkin ihan hyvässä kunnossa :) Loimi on kuluttanut sitä aika ohueksi, mutta muuten ei uskoisi, että ihottumaa meillä sairastetaan. Pää on kyllä kutisevainen ja siinä on pari isoa karvatonta läiskää.

Kuvituksena puhelinkuvia syyskaudelta. Instagramista löydyn nimellä ssannakaroliina ja Nilpakin siellä esiintyy :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti