torstai 17. lokakuuta 2013

131 | Nollaolo

Ulkoasu on vaihtunut taas ties kuinka monta kertaa parin viime päivän aikana, mä en vaan oo tyytyväinen mihinkään, nykyinenkään ei miellytä silmää. En tiedä minkälainen olis kiva, linkitelkääs teidän lemppariulkoasuja niin saisin vähän inspiraatioita!
Poni on taas alkanut näyttää niitä raviponin kykyjään ja nyt olis kiikarissa lähteä parin viikon päästä Poriin kokeilemaan, onko sitä vauhtia myös rata-olosuhteissa. Sitä ennen pitäisi vain päättää, että laittaako ponille nastarenkaat alle vai mennäänkö ilman kenkiä. Täällä meillä satoi ensilumi viime yönä, mutta tiedä sitä kuinka kauan lunta riittää. Ehkä pitäisi vain soittaa kengittäjälle 7kk (!) tauon jälkeen ja kysellä hänen mielipidettään.

Mitä tälle laadulle tapahtui?!
Muuten meille kuuluu sitä samaa, poni liikkuu sen neljä kertaa viikossa, joista yleensä yksi satulan alla ja pari kertaa aisojen välissä ja kerran juoksee liinassa tai irtona. Tämä on meillä toiminut, kyllähän tuo voisi enemmän kärryjen kanssa liikahtaa mutta mulla lopppuu vuorokaudesta tunnit, näin yötyöläisenä en jaksa herätä valoisaan aikaan liikuttamaan ponia eikä vielä huvita otsalamppushow. Mulla ei ylipäänsä ole otsalamppua, se jäi metsään viime keväänä erään epäonnisen reissun seurauksena. Millainenkohan olis hyvä? Budjetti loppuu johonkin viiteenkymppiin. Metsään jäänyt oli mallia Retki Q4 Focus, ihan jees mutta ei yhtään haittaisi jos valotehoa olisi enemmänkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti