maanantai 25. marraskuuta 2013

136 | Lunta = talvi?

Ponin elämä tallaa päivästä toiseen sitä samaa rataa. Aamulla vähän kauraa ja sitten pihalle syömään heiniä, kellon tikittäessä jotain kuutta. Illalla sisälle siinä kasin aikoihin, heinää ja nappuloita. Aamulla sama uusiksi. Joskus lenkitetään siinä viiden kieppeillä. Aika tylsää? Poni on osoittanut mieltään eikä enää välttämättä tule portille vastaan niinkuin ennen, ilmiselvästi Nilpa haluaa lenkkeilemään.


Oon tehnyt töitä vähemmän kuin yleensä, kiitos PAU:n lisä-ja ylityökiellon, mutta silti kiire on vallannut mun päivät. Tai sit nukun vaan kauemmin kuin ennen, täällä on ollut niin masentavan pimeetä. Oon menny nukkumaan siinä aamuseiskalta, herännyt päiväviideltä ja koko aina on ollut synkeää. Nyt on tullut lunta ja on taas paljon valoisampaa! Toivottavasti olis pysyvää lunta, kohta päästäis taas hanki-irtojuoksemaan, se on Nilpan lempparihommaa :-)


8.12 Seinäjoella olis meille sopiva sarja, mutta ilmo sinne on vähän kiikunkaakun, katsellaan katsellaan. Parin viikon päästä myös ajellaan poni karvattomaksi, mutta peban kuvio on vielä hukassa, ideoita? Salama on nounou.

Maha ei maastoudu....

Kuvituksena hankikuvia talvelta 2012-2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti