perjantai 13. joulukuuta 2013

140 | JOULUBONUS 3 / toivomuslista!

Minäkin kun muutkin! Nilpalle on tulossa Equestrian Clearancelta Mastan Tunrnoutmasta heavy full neck turnout rug, 350 grammaa fyllinkiä ja värinä black check ( sama kuin kuvassa) sekä puolen litran purkillinen Carr&Day&Martinin Canter mane & tail conditioneria, ihan parasta selvitysainetta."Canter Mane & Tail has been voted as best horse care product by the UK's 'Your Horse' magazine readers for 6 years". Loimi maksoi 60 £ ja selvitysaine 9£, lisäksi samaa ainetta toinenkin purkki tallikaverille ja posteineen koko homma maksoi 83 £ eli noin 105e. Ei paha?

kuvat equestrian clearancelta
Horzelta vastaava loimi, Avalanche Combo maksaa 160e ja Hööksiltä Premium Combo Thermo Master irtoaisi 155 eurolla. Selvitysaine maksaa Haaramossa 16e joten siinäkin tuli muutaman euron säästö. Mahtavaa.

Nilpa ei oikeastaan tarvitse mitään ainakin jos pankkitililtä kysytään, mutta etsin silti muutamia kivoja juttuja, kaikki enemmän tai vähemmän tarpeellisia juttuja.

Kuvat Finn-Tack, Mias RS ja Equiline
 

Yläkulmasta löytyy Finn-Tackin kylmäyssuojat, siitä vierestä Mias RS:n estehuopa. Keskellä Equilinen Rio-huopa timangeilla, ohjasavain ja Finn-Tackin pikalukkosilat. Alhaalta Finn-Tackin silapehmuste. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti