perjantai 20. joulukuuta 2013

142 | JOULUBONUS 4 / Paketti!



Yhdeksän jälkeen aamulla soi ovikello, pomppasin sängystä ylös (makoilin töiden jälkeen kolme tuntia ja yritin nukkua, loppuviimein menin nukkumaan vasta kun paketin saapuminen oli raportoitu about kaikille) ja hyppelehdin rappuset alakertaan, lähetti seisoi oven takana valtavan paketin kanssa, allekirjoitus jakokirjaan ja hyvän joulun toivotukset. Paketti keittiöön, sakset käteen, paketti auki ja sisältä paljastui Nilpan loimi ja ne pari purkkia selvitysainetta kiedottuna noin kolmeen metriin kuplamuovia (pokspoks).
Just hyvän kokoinen! Kaula-aukon alareuna vähän iso ja pikkusen lerpattaa mutta muuten ei mitään vikaa. Kuvissa ei nyt näy, mutta tässä on tosi iso häntäläppä. Kokeilin myös tänne alle tallitoppista ja hyvin sekin sinne sopi, poni näyttää Michelin-malliselta mutta kestäkööt sen. Enää tarvitsee odottaa karvojen tippumista, joka toivottavasti tapahtuu keskiviikkona! Pebaan on tulossa hyvin erikoinen kuva ;) Ei, sinne ei tule sydäntä, salamaa tai tähteä. Paitsi jos kuva epäonnistuu hyvin pahasti hahaha.


2 kommenttia:

  1. Ompa kivannäkönen loimi! :) Kauanko sulla meni että sait paketin ja muistatko yhtään mikä firma toi? Oon tässä kolmisen viikkoa odotellu omaani kärsimättömänä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loimi tilattiin torstaina ja maanantaina tuli viesti että paketti on lähtenyt tulemaan, tiistaina se oli Saksassa, torstai-iltana tuli Turkuun ja perjantaina sain sen kotiin. DPD:llä tuli :) Keväälläkin tuli ihan samoissa ajoissa, viikon verran tilauksesta kesti.

      Poista