maanantai 5. toukokuuta 2014

164 | Startin jälkeen

Syksyllä kirjoittelin starttiin valmistautumisesta joten nyt tarinaa siitä, mitä tehdään startin jälkeen.

Viikko sitten maanantaina oltiin Seinäjoella juoksemassa. Elektrolyyttiä sekoitettiin ruokaan jo nelisen päivää ennen starttia, kerran Racingin jauhemuotoista elektrolyyttiä ja muuten Loesdan elektrolyyttiliuosta. Startti-iltana sai ruuan mukana vielä kerran elektrolyyttiä.

Startin jälkeen kävelyä kunnes hengitys tasaantunut, valjaat pois ja pesulle. Tällä kertaa pestiin oikein shampoolla, kerrankin kun oli lämmin juokseva vesi käytössä. Yleensä Nilpa saa pelkkää vettä niskaansa. Pesun jälkeen sai fleecen ylleen ja pääsi karsinaan odottelemaan, että käydään viemässä voilokit sisäänkirjoitukseen. Ympäri tallia levinneet tavarat kasalle ja autoon, ponille kuiva loimi ja Nilpa traileriin. Vielä kärryt traikun perään ja melkein puolen tunnin matka kotiin. Kotitallilla loimi pois ja iltapöperöille karsinaan. Kannoin tavarat autosta talliin ja lähdin itse kotia kohti. En ikinä jaksa laittaa tavaroita takaisin paikalleen samana iltana ja tällä kertaa sain kamat purettua torstaina. Alle puolen tunnin juttu mutta kun ei vaan saa aikaiseksi.
Seuraavana päivänä eli tiistaina käytiin rennolla hölkkälenkillä, pituutta vajaan 5km. Poni sai päättää vauhdin suurimmaksi osaksi itse, eli ihan munahölkkää ei menty ja välillä oli painetta naruilla sen verran etten olisi kyllä uskonut ponin juosseen edellispäivänä kilpaa. Loppuviikon poni sai viettää ihan vain tarhaillen ja saa olla kevyellä vielä tämänkin viikon, suurimpana syynä kolmikenkäinen poni.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti