keskiviikko 26. lokakuuta 2011

HIHS!

Oltiin Kaisan kanssa Helsingissä katsomassa UB Helsinki International Horse Showta! Perjantaina oltiin fanikatsomossa avajaisnäytöstä katsomassa ja sunnuntaina World Cupia oikein "oikeassa" normal-katsomossa. Oli kyllä hienoa! Me mennään myös ens vuonna (:
Unohdin kuvata kaikki mitän ostelin, yritän lähipäivien aikana saada tänne esille. Joka tapauksessa, ostin ponille Eskadronin 300g toppaloimen (60e), Eskadronin riimun (10e) joka oli liian pieni, Horzen riimun (5e), Horzen edustusfleecen (10e), HKM takajalan hivussuojat (5e) ja itselle kultaisen piiskan (10e). Olin tosi tyytyväinen ostoksiin, vaikka mitään en ostanut mitä ajattelin.. Ostoslistalla oli pyllyloimi (myös nimillä lanneloimi ja puoliloimi tunnettava), etujalan jännesuojat ja riimuja. No, yhden sopivan riimun ostinkin, mutta silti olisin tarvinnut niitä enemmän, koska poni on supertehokas hukkaamaan riimunsa.
Ponilta puuttui viime viikon keskiviikkona toinen takakenkä, joten otettiin myös toinen pois ja nyt on sitten lauantaina kengittäjä tulossa tallille laittamaan mm. Rommille takakengät. Kengittäjä ei ole Rommin vakikengittäjä, mutta en viitsi häntä ajeluttaa ympäri kaupunkia, niin eräs toinen tulee sitten laittamaan muitakin hevosia siinä samalla, niin laittaa ponille kaksi puuttuvaa kenkää. Seuraavalla kengityskerralla olisi tarkoitus pistää jo nastapopot alle, nyt mennään vielä reilu kuukausi kesärenkailla, toivottavasti pysytään pystyssä :)
Alla vielä pari HIHS kuvaa, muutama lisää löytyy http://sekuva.blogspot.com



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti