keskiviikko 15. tammikuuta 2014

148 | Talvipäivää Nilpan malliin



Ponin elämää noudattaa tylsää kaavaa, aamulla ulos ja illalla sisään. Desi kauraa aamulla, illalla desi Selectediä ja kivennäistä, mitallinen valkosipulia, siivu kuivaheinää. Päivät syö esikuivattua pyöröpaalista. Poni muuten teki tänään sen mitä olen odottanutkin, tuli takapuoli edellä tarhasta vastaan, "ET SAAKELI HAE MUA SISÄLLE EKSÄ NÄÄ MÄ SYÖN??!".
Meillä tiet on pakkasten johdosta ihan kivikovia ja päätie juuri lanattu, eli soralla. Yhtään ei tätä treenaria kiinnosta kävelyttää ponia -20c pakkasessa, varsinkin kun Nilkkiponi ei ole se poni joka siitä erityisemmin nauttisi. Poni siis lomailee...taas.
Instagram-seuraajat näkivätkin jo eilisen kuvan missä poni seisoo parin loimen alla käytävällä. Eilen hain ponin sisälle ja se aivan tärisi kun sen oli niin kylmä, 200g sisätoppa ja 350g fullneck ulkotoppa oli siis liian vähän sinne reiluun -20c pakkaseen. Poni saikin sitten lämmitellä 200g+300g+350g fullneck+villaloimen alla hetkisen aikaa ja nopeasti vapina lakkasi. Vaihdoinkin sisätakin edellistalvien ulkotoppaan, Eskadron 300g, ja ainakaan tänään ponin ei ollut kylmä kun sitä päivällä kävin katsomassa.
Nyt kun on a) pakkasta ja b) edes pari senttiä lunta, niin poni sai vihdoin päähänsä uuden Loesdaun riimun, eikö aika hieno tiikeri-kuvio ;) muuten en ikinä käytä enkä osta näitä leuan alta säädettäviä riimuja, mutta tää vaan on niiiin söpö ♥ ja on toi karvakuonokin melko suloinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti