lauantai 3. joulukuuta 2011

Heijastimet

Näin pimeään vuodenaikaan täytyy heijastautua. Heijastimet tulee laitettua ponille ja itselle aivan automaattisesti, niin monta vuotta on niitä tullut laitettua. Heijastimia on kertynyt vuosien mittaan enkä edes muista koska viimeksi olen ostanut ponille jonkinlaisen heijastimen Toki kärryjen heijastimet ovat asia erikseen (:
Ylläolevasta kuvasta voi katsoa meidän heijastintilanteen. Käytössä on heijastimet joka jalassa, kaksi jalkaheijastinta kiinni rintaremmissä sekä rintaremmiheijastin, kärryjen aisoissa sekä vanteissa heijastinteipit sekä kaksi punaista kolmioheijastinta taaksepäin. Itse vetäisen vielä heijastinliivin päälle ja kypärään kypäräheijastimen sekä otsalampun. Olemassa on lisäksi heijastinkorvahuput, mutta ne taitavat olla Rommin aasinkorviin liian pienet. Iät ja ajat olen suunnitellut tekeväni suitsiinkin heijastimet, mutta vieläkään en ole saanut aikaseksi...
Treenirintamalla on hiljaista, tiet umpijäässä joten käyntikuurilla ollaan. Paljon on kävelty myös selästä päin, mutta myös narusta. Pomppu vain kävelee niiiiin hitaasti, että lähinnä ollaan selästä päin menty, silloin sen saa kävelemään reippaampaa vauhtia. Jos nyt kohta sataisi lunta niin pääsisi kunnolla ajamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti