lauantai 31. joulukuuta 2011

Hengissä!


Vietin jouluni Ylläksellä ja sen jälkeen olin pari päivää muuten vain pois kotioloista. Tästä johtuu pariviikkoinen tauko.
Pom oli oman poissaoloni ajan ratsukuurilla, kaverini kävi sitä muutaman kerran ratsastamassa, treenivihon ja muun kuuleman perusteella poni kulki hyvin ja meni todella paljon eteenpäin. Olenkin suunnitellut, että keväällä voisin harkita ponille vuokraajan ottamista. En ihan vielä, pitäisi vielä saada varmuutta satulan alla kulkemiseen.
Oheinen kuva on otettu pari päivää ennenkuin lähdin Yllästä kohti. Käytiin ajamassa yksikseen tien päähän asti ja takaisin, yhteensä matkaa on reippaat 8 kilometriä. Rom kulki hyvin, takaisinpäin ajaessa vauhtiakin löytyi vaikka kunto meinasikin loppua. Hyvin poni pinnisti ja olin hyvin tyytyväinen poniin lenkin jälkeen.
Pomin treenivarustukseen lisätty polvisuojat. Ostin ne Seinäjoen raveista Saarisen valjasbussista, merkki on Finn-Tack, koko S ja hintaa oli 30€. Onhan ne hieman isot, mutta saavat kelvata. Pari kertaa ne on olleet jalassa ja naarmuja löytyy jo, joten eivät ihan turhan olleetkaan.

Tilattiin Kaisan kanssa tavaraa Hööksin alesta, esittelen ne kunhan saapuvat tänne saakka, viikon verran pitäisi mennä. Ja yksi kuukausi jo mennyt kolmesta, parin kuukauden päästä pitäisi keltaiset laukkasuitset löytää perille!

2 kommenttia:

  1. Millasia lenkkejä sä yleensä ajelet pomin kanssa? kun oon miettiny et ite ajan varmaan liian lyhyitä ton mun russin kanssa , kun ne jää siihen 5-6kilsaa..

    VastaaPoista
  2. Meidän lenkit vaihtelee tosi paljon, joskus ajetaan 4km ja joskus 10+km, riippuu tosi paljon päivästä ja seurasta. Nyt ollaan jo pitemmän aikaa ajettu vain parin kilsan lenkkejä kun tiet on ollu niin huonossa kunnossa.. Nyt on tullut lunta, joten nyt pitäisi päästä kunnon lenkeillekkin pikkuhiljaa :)

    VastaaPoista