sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Kävelyt

Kylläpä taas venähti tämä postausväli. Pompun elämä koostuu tälläkin hetkellä kävelylenkeistä ja syömisestä, mutta jos jotakin "väriä oksennukseen" (matikanopettajani lempilausahdus) pitäisi löytää, niin se, että nyt on lunta maassa! Parisen päivää on lunta tupruttanut, ja toivottavasti nyt on sitten pysyvää tämä lumi. Kivaa (:
Kauhulla pelkään pääseekö kentällä menemään koko talvena, sillä siihen jäätyi muutama suuri vesilammikko ja nyt kun on lumi päällä, voivat ne kohdat olla liukkaita. Kukaan ei ole vielä koittanut, mutta eiköhän tämäkin asia selviä lähipäivinä.
Tiistaina käytiin taas radalla. Ajettiin molempiin suuntiin rinkiä, Noora ja Trym oli meidän kanssa tällä kertaa. Radalla oli myös paljon hevosia, pitkään aikaan ei ole ollut noin paljon porukkaa. Nyt on kyllä ollut niin kovaa joka paikassa, että porukka tulee varmasti juuri sen takia ajamaan radalle, jossa ratamestari tekee suuren työn, jotta rata olisi aina hyvässä kunnossa. Nyt oli ajettu jotakin punaista hiekkaa parille sisimmälle radalle, ja ne olivat hieman turhan pehmoisia, mutta rata oli muuten tuttuun tyyliin hyvä.
Rom käyttäytyi radalla tosi hyvin, vastaili käskyihin mukavan reippaasti ja vauhtiakin löytyi. Rutiinia kaipaa kyllä vielä runsaasti, talliportin kohta meinasi olla paljon houkuttelevampi kuin juokseminen rataa ympäri..
Alla parin päivän takainen kuva siitä, kun lähdettiin köpsöttämään selästä käsin crossiradalle päin. Kaisa ratsasti Otolla ja piti samaan aikaan kiinni narusta, jonka toisessa päässä oli Kaisan koira Masa. Perässä tulin minä, jättisuuri tonttulakki kypärän päällä, kamerareppu selässä ja alla ylilihava Rom. Oltiin sellainenkin rymyryhmä, ettei ihme, että ohikulkijoita hieman nauratti :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti