torstai 1. joulukuuta 2011

Kengät


Poni on ollut liikunnan suhteen erittäin kevyellä viimeiset puolitoista viikkoa. Ohjelmassa on ollut juoksutusta sekä liinasta että irtona, ratsastusta ja vain kerran on tainnut olla kärryt perässä. Kaikki tämä johtuu siitä, että tännekin päin Suomea tuli lunta. No joo, ei se kauaa maassa pysynyt (nyt kun katsoo ikkunasta pihalle, on siellä pimeää ja märkää, eikä lunta kuin pari kokkaretta siellä täällä).
Napattiin ponilta kesäkengät pois ja eihän Herra Herkkänahka kertakaikkisesti pysty liikkumaan ilman kenkiä. Ajaessa ravi on normaaliakin sotkuisempaa ja sitä miettii, että miten poni voi päästä niinkin lujaa eteenpäin kun varsinkin etuset kiertävät sellaistakin reittiä. Varsinkin oikea etunen meloo hitaassa vauhdissa todella paljon. Kengät jalassa juoksee onneksi paljon paremmin.
Kengittäjä onkin tänään tulossa ja kävin hakemassa Rommille kengät tuosta raviradan myymälästä. Kyselin vähän Karin (myyjäksi voisi kai nimittää) mielipidettä kenkäasiaan, ja hän suositteli etusiin tavallista ravikenkää ja taakse sitten raskaampi ratsukenkä. Siispä tänään alle lyödään ravikenkä, kokoa 3x0 eteen ja taakse 5x0 ratsukenkä. Pikkuiset ponihokit niihin sitten kiinni, kokoa en nyt kyllä muista. Lisäksi ajattelin vielä tilsakumit väliin laitattaa, katsotaan mitä kengittäjä niistä tuumaa.

Tuossa kuvassa taustalla näkyvästä keltaisesta fleecestä olisi tarkoitus ommella Rommille jättiviltti toimittamaan coolerin virkaa. Itse en ole yhtään käsityöihmisiä, joten katsotaan mitä tästä tulee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti