perjantai 13. tammikuuta 2012

Terroristi

Siellä se möllöttää. Yksin. Tarkkasilmäinen huomaa aidan ponin takana. Rom on viihtynyt riittävän hyvin yksiksensä, normaalia seurallisempi se tosin on, mutta terrorisoi tallielämää triplasti enemmän kuin ennen. Kun on "Poniparkissa" eli ponien karsinan edessä kiinni, syö loimia ja imeskelee riimuja. Samalla potkii roskiksia ja pitää meteliä. Sillä on siis tyyylsäää jonka ilmoittaa hyvin kuuluvasti tallissa. Käytävällä seilaa puolelta toiselle eikä pysy hetkeäkään paikallaan. Elämää on kuin pienessä kylässä (: Mieluummin silti näin, että on eläväinen kuin pystyynkuollut, en jaksa poneja jotka vain möllöttää. Näin on sentään jotain jännitettävää tässä elämässä!
Treeneissä menee hyvin, poni on ollut mukavan reipas ja innolla mukana lenkeillä. Ollaan kierretty monenlaista lenkkiä, viime viikolla jopa 15km lenkki, lähestulkoon kokonaan ravia! Poni jaksoi tosi hyvin, mutta täytyy myöntää, että sekin laitto oli paras ideani pitkään aikaan. Rom ravasi loppulenkin pää pitkällä ja tosi huonolla ravilla. Makkara, jolla neljä jalkaa kuvaa sitä aika hyvin. Poni oli ihan hiestä märkä ja tallissa aivan tööt, mutta tulipa kerrankin ajettua kunnon lenkki!
Jos kaikki menee hyvin ja aikataulut sopii, niin mennään kohta taas radalle porukalla, tällä kertaa isolla jengillä. Toivottavasti saadaan paljon porukkaa mukaan, olisi tosi kiva ajaa suurella ponimäärällä, saisi kerrankin fiilistä mitä sitten starteissa tulee olemaan edessä.

Höpötin pari postausta sitten keltaisista suitsista, ja tässä linkki Shilton Saddleryn sivuille. Ilmeisesti hyvin tämän kaltaiset ovat laivassa tulossa tänne päin. Matkasta on tosin jäljellä vielä pari kuukautta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti