tiistai 3. tammikuuta 2012

Yksinäisyys

Rom on nyt muuttanut toiseen tarhaan. Ei ehkä niin dramaattista miltä kuulostaa, poni tästä on eniten järkyttynyt.
Jaettiin tarha ikään kuin kahtia, oikeastaan Otolle (kuvassa vihreäruskea ruutuloimi) ja Kertulle (harmaaruudullinen loimi) kaksi kolmasosaa ja Pompolle kolmasosa. Tarhasta löytyi valmiiksi tolpat ja osaksi myös langat, vain kaksi tolpan väliä piti uudestaan langoittaa ja voilá, Pompolle oma tarha. Vapaa esikuivattu heinä ei ollut kovin hyvä idea, Rom kyllä tykkäsi mutta se myös valitettavasti näkyi mahan koossa. Siispä poni laihikselle, ja siinä ei auta muu kuin "eristys". Luultavasti saa ulkoilla Oton ja Kertun kanssa silloin kun ei paalia ole näköpiirissä, muut ajat saa syödä pikkupaalista yksinänsä.
Tänään huomasi, että poni ei ole tottunut olemaan yksin tarhassa, oli niin seurankipeä! Raukka :(

Täälläkin päin on nyt lunta maassa joten tiet on VIHDOIN ajettavassa kunnossa. Eilen käyntiin kääntöpaikalla, matkaa yhteensä noin 6km. Muuten aivan peruslenkki, mutta löinkin kilpakärryt ponin perään! Kuskia jännitti enemmän kuin ponia :D Omistan Chevi  Pony Racing-kilpurit, shettiskokoa. Aivan hyvät ne oli Rommin perässä, toki saisivat isommatkin olla, mutta kyllä näillä hyvin alkuun pääsee. Oli kyllä jännittävää istua niin lähellä ponia, pitäisi useammin ajella kilpurit perässä. Lenkki on reippaahko ja takaisin tultiin 500m suora 2.40-kilometrivauhtia. Poni hätääntyi tosi lujaa kun Otto lähti edellä reippaasti, mutta malttoi pari pätkää pysyä jopa ravilla! Pitäisi joskus kokeilla ajaa niin lujaa kuin ponista lähtee vetoavun kanssa, tuntuu siltä, että vauhtia on runsaasti enemmän mitä kello näyttää...
En tiedä kuinka hyvä idea tämä aikojen kertominen täällä oikein on, sillä itsestäni tuntuu, että kuitenkin Rom on startissa sitten aivan "sukka" ja juoksee kolmen minuutin vauhtia.. Toivottavasti ei :)
Näissä merkeissä jatkamme laihdutuskuuria!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti