maanantai 9. tammikuuta 2012

Tökötit

Pari päivää taaksepäin sain oudon siivousvimman ja päätin siivota tököttilaatikon. Laatikkoon oli kertynyt vaikka minkälaista roinaa, esimerkiksi Vilman jalan haavan päällä olleen alumiiniteipin käyttöohje (ei oikeesti, oon säilöny jotain tällästä kesäkuusta asti), vajaita rullia sideharsoa, tyhjiä muovipusseja, matolääkkeiden käyttöohjeita.... Kaikkea sitä kertyykin nurkkiin pyörimään. Kuulemma hevosihmisten yleisvika :D

Esittelyssä Rommin tökötit; vasemmalta oikealle:
× Pharmacare Summer Relief. Kesäihottumarasva, hyvin on toiminut, hinta on tosin tyyris (~25e)
× Helosan, yleisrasva jota itsekin käytän. Toimii joka tilanteessa
× Terramycin Vet, antibioottispray. Rommilla on aina jotakin pientä jossakin, joten tämä on ihan ykköstuote! Sotkee kivasti myös omat kädet ja haisee mukavan järkyttävältä. Alan pikkuhiljaa oppia käyttämään tätä kumihanskat kädessä.
× Betadine 100mg/ml, haavanputsauksen ykkösjuttu. Toimii hyvin niin hepalla kuin ihmiselläkin
× Vetrolin Shine, suosikkihännänselvittäjä. Selvittää hännän ja harjan sekä kiillottaa karvan. Tästä tykkään, mutta kunhan tämä loppuu, Carr&Day&Martinin vastaava on ostoslistalla. C&D&M-merkkinen haisee paremmalta ja ajattelin vähän vaihtaa, olenhan sentään käyttänyt aina tätä Vetrolinia.
× Teepuuöljy, merkki hukassa ja ostopaikkaakaan en tiedä. Äiti taisi tämän ostaa ruokamessuilta? (Miten tämä liittyy ruokaan?) Hyvin on toiminut, käytetään kesäihottuman hoidossa. Pari tippaa rasvan sekaan, itse teen hyvän sekoituksen Helosanista ja sinkkirasvasta ja lisään teepuuöljyn joukkoon, hyvin on toiminut.
× Pharmacare Silky Shine, purkissa lukee, että karvankiilloke, mutta toimii paremmin letitysnesteenä. Aivan surkeaa ainetta ja vain tahmaa joka paikan. Ostin jostakin alennuksesta, enkä yhtään ihmettele, että sai halvalla. Tätä ei voi suositella kenellekkään.
× Libero Zinc cream, vauvojen sinkkivoide kesäihottuman hoitoon.
× Pharmacaren Blue Only, linimentti joka käytössä, tykkää 96h varoajasta huolimatta.
× Pharmacaren B.S.Double, linimentti jonka heitin juuri roskiin, sillä purkki oli aivan tyhjä.
× Puolen litran limsapullo, tähän tehdään Betadineliuos. Kätevin on mielestäni tehdä pulloon, saa helposti huuhdottua haavat kun saa suoraan pullosta Betadinelitkun kaataa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti