tiistai 13. marraskuuta 2012

86 | Kuraa ja kenkäongelmia

Tänään kurvasin hyvin hipeällä mielentilalla, aivan järjettömän likaisella autolla tallin pihaan käyttäen erittäin rapaista tietä jossa autolla tulee liirattua reunasta reunaan. Vein kamppeeni satulahuoneeseen, vaihdoin kumpparit jalkaan ja tallustelin katsomaan ponia. Ponia, jonka loimi (Thermo Master Premium sadeloimi n.80gr täytteellä) on kurasta ruskea, pää vesisateesta märkä ja jalat mahaa myöten kurassa.
Käväisin siivoamassa poniosaston karsinat, joka tarkoittaa tätä: tallin isoin karsina, joka on jaettu kunnon väliseinällä kahtia, toisella puolella asuu poni ja toisella tallin vanharouva, 25-v shettistamma, ja käppäilin hakemaan ponia tarhasta. Ensin manasin tarhakaverin alimpaan maanrakoon, mä en vaan tykkää yhtään tuosta suomenhevosruunasta joka ponin kanssa tarhailee, otin ponin joukkooni ja kävelin talliin. Kop, kop, kop ja tuff. EIIIIIII! Toinen takakenkä irti, ai että.
Tallillaoloaikaa oli pari tuntia, alkuperäisen suunnitelman mukaan tänään olisi ollut muutaman kilometrin hölkkälenkki tiedossa, mutta tämän pienen kenkäkriisin masentamana suojitin ponin ja pistin kentälle juoksemaan. Pieni mutka matkassa, kenttä on kerennyt jo jäätyä pakkasten aikana ja nyt se on sitten sulanut. Suomeksi: upottaa joka askeleella ja rapa roiskuu. Karvaotus ei oikein tykännyt juosta tälläisella alustalla, joten kymmeneen minuuttiin jäi touhuilut. Ei muuta kuin poni talliin, hilppasen heinää nenän eteen ja minä lähdin takaisin kohti kaupunkia.


2 kommenttia:

  1. Aa, tää sun blogi on niin kiva!! Tykkään jotenki tosipaljon tästä ulkoasusta ja sinun teksteistä! :)

    VastaaPoista