lauantai 17. marraskuuta 2012

87 | Purnukkapuuhia

Tässä tämän vuoden kolme lempparitököttiä! Kuvaan olisi voinut lisätä myös Betadinen sekä Terramycinin, mutta jääköön ne nyt välistä. Vasemmalla Carr&Day&Martinin Canter Mane & tail-hoitoaine. Tutummin showshine :) Ihan ykköslitkua, ennemmin luotin Vetrolin Shineen, mutta tämä on tuplasti parempaa. Kuivalla kelillä pysyy viikonkin jouhissa enkä valehtele yhtään. Suihkaus ja pieni vaikutusaika, parisen minuuttia olen pitänyt, harja käteen ja hommiin. Suosittelen! Hinta noin 15e/plo.
Keskellä Carr&Day&Martinin Killitch. Kesäihottumaisen ykkösaine, tämä oli tosi hyvää! Ensi kesäksi uusi pullo, pullollinen kesti siis meillä kesän verran. Halvempaa kuin Pharmacaren Summer relief ja toimii ainakin meillä paljon paremmin. Noin 50e/litran pullo.
Oikealla Pharmacaren Blue Only, joojoo tiedän, on varoajallista ainetta, mutta kyllästyin Blue Lotioniin ja tämä on tehokkaampaa. Vähänhän tätä kuluu, pullo on puolessa välissä ja vuosi sitten tämän olen ostanut. Olen tosi huono käyttämään linimenttejä, mutta silloin tällöin tulee niitäkin kulutettua. Noin 10e/pullo.

Tänään kävelytin ponia selästä päin, kenttä on tosi huono lillulöllö eikä huvittanut mennä maastoilemaan. Pitäisi ryhdistäytyä ponin treenaamisen suhteen....

3 kommenttia:

  1. Kiva, oon ettinyt tuota selvitysainetta mutta kun mikään kokeilemani ei ole tehonnut.. Jos tuo olisi sitten se oikea! :)

    VastaaPoista
  2. Kiva, oon ettinyt tuota selvitysainetta mutta kun mikään kokeilemani ei ole tehonnut.. Jos tuo olisi sitten se oikea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen erittäin lämpimästi! Huonoimmat kokemukset on Pharmacaren Silky Shinestä, se on ihan surkeeta ainetta..

      Poista