keskiviikko 21. marraskuuta 2012

88 | Ponit on poneja..

Niimpä niin, hyväuskoisuus palkittiin jälleen kerran. Olin ajamassa ponin ja lenkin jälkeen jätin sen sitten käytävälle, riimu päässä mutta leukaremmi auki, kuten teen usein. Meni noin kaksi minuuttia niin poni oli kuoriutunut riimusta ja seisoskeli heinäkasalla. Eikä ole eka kerta..........
Tässä kuitenkin lenkin tiedot. Poni juoksi vinossa, mutta tällä kertaa vasemmalla ohjalla kun tähän asti se on roikkunut oikealla. Mitähän sitä nyt keksis, sivarit molemmille puolille? 
Kuvassa näkyy hyvin myös meidän "hiittisuora", viivasuora tienpätkä jossa pienet mäennyppylät molemmissa päissä, pituutta 800m. Yleensä ajan tuossa neljä vetoa joista kaksi lujempaa. Menomatkalla testauspätkä, sitten parisataa metriä hölkkää ja kävelyä kääntöpaikalle ja takaisin, kotiinpäin lujempaa ja taas hölkkää ja kävelyä, käännös, suoralla reipasta, käännös ja kotiin niin lujaa kuin ponista lähtee. Kun tulee kotiin tuon lenkin kautta, mikä tuossakin näkyy, tulee hyvin palauteltua.

Joulukuussa taidetaan jättää Jyväskylän poniravit välistä, ilmoitan ponin Seinäjoelle ja lähempänä katsotaan mitä tehdään Porin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti