sunnuntai 7. elokuuta 2011

Shoppailua

Tänään oli Seinäjoella ravit ja olin sopinut, että tilaamani monilenkkitreeniohjat tuodaan sinne. Olin ajatellut tilaavani tälläiset ohjat joilla oli hintaa 45e + postikulut, mutta tilasinkin Annika Keski-Koukkarilta (sähköposti: funnyponnytex@hotmail.com) ohjat, joille tuli hintaa 30e. Ohjat on hevoskokoiset, toivottavasti eivät ole liian pitkät. Vaihdetaan sitten lyhyempiin jos nämä eivät sovi :)


Annikahan tekee vaikka millaisia varusteita ja Suomen Hevostarvikkeella on ollut Annikan tuotteita myynnissä, mm. loimia, otsapantoja, korvahuppuja, rintaremmejä... Ennemmin minulla on ollut verkkoloimi tekstillä "Piäni mutta häjy", mutta se meni leasingponin mukaan eli enää en sitä omista, suunnitelmissa on kyllä ollut ostaa sellainen uusi verkkoloimi mutta toistaiseksi on kyllä jäänyt suunnitelman tasolle.
 Seinäjoen ravi-ja ratsutarvikkeesta mukaan tarttui Wahlstenin silatyyny josta maksoin 15e. Olen tälläistä paksua etsinyt ja vihdoin oli oikean värinen kaupassa. Kerään starttiväreiksi Rommille keltaista ja mustaa, kuten edellisellekkin ponille. Ajattelin, että jos tätä säästäisi startteihin asti mutta voi olla että tämä pääse nopeasti käyttöön...


Samaisesta putiikista ostin myös Walshin hiittipiiskan joka on noin 150cm pitkä, kun tavalliset n. 120cm pitkät piiskat ovat liian lyhyitä kun hevosen hiittikärryillä ajellaan. Piiskan hinta vähän kirpaisi, 20e piti siitä pulittaa, mutta ostin mieluummin kuitenkin tälläisen hyvän kuin painavemman mutta halvemman piiskan. Siitä ei nyt ole kuvaa, koska se oli sen verran pitkä ettei siitä oikein fiksua kuvaa saanut otettua.

Huomenna olisi tarkoitus mennä ajamaan Rom, on se jo sen verran monta vapaapäivä viettänyt. Pikku hiljaa aloitellaan kunnon treenaamista, kunhan itsekin pääsen (joudun) taas kouluun niin tulee rutiini tallilla käymisestä ja sen sellaisesta, näin kesällä on vähän jäänyt tuo säännöllisesti tallilla käyminen

2 kommenttia:

  1. muistatko mistä hankit sen piäni mutta häjy-loimen? kova polte saada sellainen!

    VastaaPoista