keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Kaikki on huvittavaa kun se sattuu jollekin toiselle

Mitään ei ole tapahtunut, mutta löysin parin päivän takaa tälläisen kuvan. Niin epäonnistunut kuin voi vain olla, mutta piristi ainakin omaa päivääni (:

Ratsulinjalla mennään, yli kahtakymmentä astetta pakkasta on luvattu tulevillekin päiville. Sopivasti olen hommanut itselleni flunssan, joten ei haittaa vaikka poni vähän lomailisikin pakkasen takia. Eilen oltiin Eliaksen lenkillä, pituutta on vajaa 5km. Kääriydyin villaloimeen, joka on niin kummallisen muotoinen, että en tiedä koska sitä pitäisi käyttää. Joka tapauksessa, sidoin sen itseni ympärille ja loppuloimi liehui viittana perässä. Kaisa meinasi kuolla nauruun kun lähdettiin ekan kerran ravaamaan, niin hienosti Batman-viitta lepatti :) Ponin tuli aivan hiki, vaikka pakkasta oli lähes -20°C eikä ravattukaan kuin ihan pari pätkää ja yksi pätkä laukkaa. Mutta kun ponilla on NIIIN kivaa. On se mukava, jotta poni tykkää edes jostakin liikunnasta :) Ruokalajien suhteen se on kyllä maailman nirsoin poni. Eilisen iltaruoan sekaan laitoin epämääräisen kourallisen leipää, seassa oli korppuja, korvapuusti sekä leipää. Korput ja korvapuustit oli syömättä.. Pom ei syö kuin tavallista leipää ja sitäkin hieman varauksella, melassi alkaa pikkuhiljaa menemään "raakana" alas. Parina ekana päivänä ei syönyt pellavaa, nyt alkaa jo tykätä siitä näin kuukauden jälkeen.

Pompo on todella laihtunut! Kolme viikkoa sitten mahanympärys etujalkojen takaa mitattuna oli 157cm, nyt oli enää 151cm!  jeejee :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti