keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Toivelista

Päivä 1 - Toivelistani
Päivä 2 - Tavoitteet ratsastuksessa
Päivä 3 - Varusteet jotka otan mukaan kilpailuihin
Päivä 4 - Mitä hevoseni syövät
Päivä 5 - Varusteeni
Päivä 6 - Hevosblogeja joita luen
Päivä 7 - Unelmahevoseni
Päivä 8 - Saavutuksia
Päivä 9 - Lempimerkkini
Päivä 10 - Unelmatallini

Toivomuslistalla etusiin HKM jännesuojat. Saman sarjan takasuojat löytyi HIHS:istä ja käytössä olleet tosi hyvät! Siispä pitäisi saada myös etusiin saman sarjan suojat. Myös Eskadronin flexisoftit houkuttelisivat, mutta onneksi Rom ei oikeastaan edes hivuta, niin en malta sellaisiin sijoittaa.
Sadeloimi. Horsewaren sadeloimi, esimerkiksi Rambo olisi tosi hyvä, mutta rahoja sellaiseen ei ole. Näin ollen myös Rainbuster kelpaisi meille paremmin kuin hyvin. Ainut vaatimus loimella on pikaklipsut edessä sekä fleecevuori. Tietysti hieno ulkonäkö on plussaa.
Satula. Pompo tarvisi leveämmän satulan, ja tykkään Tekna-satuloiden ulkonäöstä, joten sellainen on toivomuslistalla. Heritagen Sprinter oli Vilmalla käytössä, mutta niitä on todella huonosti liikkeellä, eikä siihen ole rahojakaan. Sprinter on käsittääkseni poniestesatula, mutta hyvä sillä oli kouluakin mennä.
Kokolaput, jos vain löytäisi jostakin hienot, neliönmalliset kokolaput ilman poskihihnoja niin a'vot. Tähänkään en löytänyt kuvaa sellaisista mistä haaveilen.
Chevi Pony Reflex-kilpakärryt. Mustana, tummilla pinnasuojilla = nams! Tuttu virsi, rahaa tälläisiin ei ole. Tälläisissä on joka tapauksessa mukava istua ja tykkään Chevien ulkonäöstä. Toistaiseksi mennään näillä a-ponikokoisilla Chevi Pony Racing-kilpureilla...

2 kommenttia:

  1. koska sä meinaat startata Romlla(miten se kirjotetaa ?:D) ekan kerran? :)

    täs muute mun blogi jos haluut kattoo
    http://hupsuelama.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näillä näkymin aloitellaan huhtikuun alussa joko Forssassa tai Turussa :)

      Poista