sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Tavoitteet

Päivä 1 - Toivelistani
Päivä 2 - Tavoitteet ratsastuksessa
Päivä 3 - Varusteet jotka otan mukaan kilpailuihin
Päivä 4 - Mitä hevoseni syövät
Päivä 5 - Varusteeni
Päivä 6 - Hevosblogeja joita luen
Päivä 7 - Unelmahevoseni
Päivä 8 - Saavutuksia
Päivä 9 - Lempimerkkini
Päivä 10 - Unelmatallini

Otan tämän Pompon kannalta. Yhtä suurta ongelmaa en osaa nimetä, tekemistä riittää monella osa-alueella. Hidastavat siirtymiset ovat vaikeita, Rom kaahottaa välillä turhankin reippaasti kaikissa askellajeissa, täsmällisyys ja apuihin reagointi on välillä hidasta. Ylipäätänsä malttamattomuus on Rommille hyvin ominaista. Sille ei oikein voi mitään tehdä, mutta toivon, että ponin pinna pidentyisi kun ikää tulee lisää.
 Rommille on helppoa kulkea hyvin alla ja liike lähtee sillä aina takaa. Poni hakee itse peräänantoa, tosin se ei jaksa vielä kulkea peräänannossa kuin hyvin lyhyitä pätkiä. Siitä en jaksa ottaa stressiä itselleni, kyllä se sieltä tulee kun on tullakseen.
Tavoitteena olisi tällä kaudella päästä vähintään helppo ö-luokka läpi hyväksytysti. Helppo c:kään ei ole mahdoton ajatus. Esteitä ei ole nyt hetkeen hypätty, mutta jos päästisiin tällä kaudella myöskin jonkinlaisiin hyppykisoihin, voisi 50cm rata olla ihan realistinen. Seuratasolla ainakin vielä tämä kausi. Onneksi täälläpäin on kohtuullisen useasti pikkukisoja eikä tarvitse edes kauas tallilta lähteä.
Olen haaveillut, että jossakin vaiheessa voitaisiin kisata HeB-tasolla ja ehkäpä jopa 70cm rataa. Nostaisi Pompon jälleenmyyntiarvoa aika roimasti. Varsinkin, jos se alkaa oikein juoksijaksi. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.
Tavoitteet kuulostavat tässä vaiheessa melkoisen utopistisilta, mutta en usko, että olisi mitenkään epärealistinen ajatus. Saa nähdä mitä ponista tulee, mutta älkää ihmetelkö jos lähtölistoilta löytyy nimi Pejnarve Rom :)

4 kommenttia:

  1. Mun mielestä ihan realistiset tavoitteet (:
    Muutenkin tykkäsin tästä postauksesta, toki pari kuvaa ois ollu ihan piristäviä!

    www.oliviajahepat.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisin kyllä todella voinut lisätä tähän pari kuvaa :D
      Kiva saada kommenttia postauksista! :)

      Poista
  2. Huomasitteko muuten blogisi olevan villivarsassa ? :D

    VastaaPoista