tiistai 20. maaliskuuta 2012

Ajelulla

Viime viikon treenit meni hyvin, neljä kertaa tuli ajoa ponille arkipäivinä.
 Maanantaina sunnuntain palauttelulenkiksi Oton kanssa parin kilometrin hölkkälenkki. Rom painoi koko lenkin tosi rajusti ohjalle ja olisi halunnut mennä lujempaa, mutta tie oli paikoin kivikova eikä siinä uskaltanut yhtään lujempaa mennä.
Tiistaina yksin noin 7 kilometrin reipasvauhtinen lenkki. Tie oli hyvä, jäinen melkein koko matkalta. Rom sai itse päättää vauhdin, joten reipasta mentiin. Treenikirjaan kirjoitin seuraavaa: "Ajettu yksin kääntöpaikalle. Tie oli lähes koko matkalta jäinen, ennen kääntöä parin sadan metrin matkalta sula, mutta kova. Poni sai mennä koko matkan omaa vauhtiansa, eli aika reipasta mentiin. Maitoauto tuli takaa ohi, mutta mentiin "pakoon" Notkotielle. Oli kiva maitokuski! Kellotin suoran n.2.40-vauhtiseksi. Poni oli jo väsynyt ja pää oli taas maassa. Kaks laukkaa koko lenkillä, sai olla tosi tyytyväinen poniin <3 Koko lenkki ilman lamppua, vaikka lähdettiin puoli seiskan jälkeen. Pakkanen tipahti taas plussalta pari astetta pakkaselle"
Alavus 11.3, kuva © Seija Paananen

Torstaina "Ajettu yksin tien päähän (n. 10km). Poni sai taas päättää ihan yksin vauhdin, vauhtia enemmän kuin toissapäivänä. Suora 2.34-aikaan"
Perjantaina "Ajettu Kaisan ja Oton kanssa noin 6km lenkki. Poni oli oma, pirteä itsensä. Tullessa suora reippaampaa, mentiin pätkä erittäin lujaa, ei kaukana kahden minuutin vauhdeista. Tiet yllättävän hyviä. Plussaa pari astetta ja muutenkin mukava sää"

Viikonloppuna käveltiin kylän lenkkiä ympäri, oon ollu liian laiska treenari. Tosin, eipä kävelyä lujempaa oikein pääse, kun kaikki tiet ihan kovia :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti