sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Varusteet part 1

Päivä 1 - Toivelistani
Päivä 2 - Tavoitteet ratsastuksessa
Päivä 3 - Varusteet jotka otan mukaan kilpailuihin 
Päivä 4 - Mitä hevoseni syövät
Päivä 5 - Varusteeni
Päivä 6 - Hevosblogeja joita luen
Päivä 7 - Unelmahevoseni
Päivä 8 - Saavutuksia
Päivä 9 - Lempimerkkini
Päivä 10 - Unelmatallini

Mitähän kysymys oikein tarkoittaa? Tarkoittakoot mitä tarkoittaa, minä esittelen varustekaappini. 
Ihan ylhäältä, kaapin päältä, löytyy ns.Atria-laatikko sekä tyhjiä valkosipuli yms-purkkeja.
Kaapin ylin hylly on pyhitetty loimille. Kasassa ylimmäisenä on todella oudon muotoinen villaloimi. Siinä on ihan VALTAVA kaula-aukko ja helma roikkuu Rommillakin polvissa. Seuraavaksi on vaaleanpunainen fleeceviltti joka on löytynyt dyykkausreissulta Provinssialueelta. Finn-Tackin vihreäruudullinen fleececooler on ostettu aikoinaan Mikille, mutta on lähes ehjä edelleen ja on kyllä ollut hintansa arvoinen. Pientä reunaa pilkottaa vihreäruudullisesta fleeceviltistä, tämä on ostettu Askosta ikikauan sitten. Sininen fleeceloimi tuli Rommin mukana. Siitä pitäisi hieman kanttia korjata, sitten se olisi hyvinkin käyttökelpoinen. Tähän asti se on vain ollut kaapissa. Kuvassa ei näy, mutta kassa on myös vaaleansininen Happy-Go-Lucky-fleeceloimi, jonka Vilma on voittanut Kuortaneen Match Showsta muutama vuosi sitten. Se on kokoa 105cm, mutta hyvin on mahtunut myös Rommin päälle. Alimmaisena on vielä Showmasterin sinipunainen "höhhöloimi", eli sellainen ohut, liukaspintainen talliloimi. En oikein ole keksinyt sille käyttöä, kai sen voisi myydä jo poiskin. Kokoa sillä on 115cm ja on kyllä nätti päällä, ei sen puoleen. Samalta hyllyltä löytyy Rommin Eskadronin toppaloimi ja ihottumaloimi.
Yksi hylly alempana on todellinen sekasotku. Nyt siitä löytyy edustusfleece, eli ruskea Horzen show-fleeceloimi, johon on brodeerattu Pejnarve Rom. Muutaman metrin pätkä oranssia köyttä, joka on käytössä irtohypytettäessä. Ilmastointiteippirulla, kotoisammin jesari :) Likit joka ei ole vielä päässyt Rommin kattoon asti. Vaaleansiniset kurahousut on myös hyllyllä. Korppupussi, melkein näkyy jo pussin pohja, on ollut hyvän makuisia korppuja! "Hätälaatikko", täältä löytyy pyöränpaikka-setti, pyöräpumppu, pumpulia, harja ja kaviokoukku.

Taidan jakaa tämän postauksen kahtia ja esittelen alakerran toisessa postauksessa :)

2 kommenttia:

  1. Joo, siis viime vai toissa villi varsassa, jossa oli listattu villi varsan lukijoiden mielestä kivoja blogeja, niin tämä blogi oli siellä !(:

    VastaaPoista
  2. Wautsi! Joku on siis bongannut meidät sieltä, kivaa :)

    VastaaPoista