keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Kilpailuvarusteet

Päivä 1 - Toivelistani
Päivä 2 - Tavoitteet ratsastuksessa
Päivä 3 - Varusteet jotka otan mukaan kilpailuihin
Päivä 4 - Mitä hevoseni syövät
Päivä 5 - Varusteeni
Päivä 6 - Hevosblogeja joita luen
Päivä 7 - Unelmahevoseni
Päivä 8 - Saavutuksia
Päivä 9 - Lempimerkkini
Päivä 10 - Unelmatallini
 
Rommin kanssa ei ole vielä ikinä mihinkään lähdetty, mutta sen verran useasti on tullut lähdettyä jonkinlaiseen reissuun ponien kanssa, että pakkaus sujuu jo rutiinilla. Yleensä teen listan siitä, mitä tarvitsen mukaan. Listan kanssa on sitten helpompi pakkailla.
Sunnuntaina ollaan lähdössä Alavudelle, joten seuraavat tavarat ahtaisin mukaan autoon:
ämpäri, kaviokoukku, vasara (tilsoja varten), harja, kumilenkkejä, kaksi riimunnarua, edustusriimu, sade- tai toppaloimi (riippuu säästä), edustusfleece, pari muutakin loimea, molemmat takasuojat, polvisuojat, etusuojat, kuljetussuojat, valjaat kaikkine osineen, ravi- ja ratsusuitset kuolaimineen,satula vermeineen, Rosalta lainaan haetut silmälaput, pumpulia, korvahuput, pyyhe, ponin passi, ponille herkkuja ja heinää. Niin ja kilpakärryt ja kärrypumppu. Siinä taisi olla ainakin suurin osa mukaan ottettavista tavaroista. Kuskillekkin voisi tietenkin pakata jotakin mukaan: kypärä, parit ajolasit, fiksut housut, takki, lämpöisiä vaatteita, kamera, eväitä. Kaisa pakkaa itse tarpeelliseksi näkemänsä tavarat :D
 
Tälläinen kasa olisi ILMAN nahkatavaroita ja vain yhden loimen kanssa. Joten suuri määrä tavaraa tulee taas mukaan ahdettuna satulakaappiin :)
 kaappi varmaan räjähtää kun sinne on saatu tungettua kaikki tarpeellinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti